Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tekijä

sari_310815_005web.jpg

Olen median, markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen. Koko työikäni olen työskennellyt media-alalla hyvin erilaisissa tehtävissä. Peruskoulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Yli kymmenen vuotta olin markkinointitehtävissä isossa kansainvälisessä lehtitalossa. Tuon työrupeaman jälkeen siirryin markkinoinnin puolelta sisällön tekijäksi - toimittaja-kuvaajaksi, mutta en kokonaan. Markkinoinnin ja viestinnän johtamista olen tehnyt myös koko ajan. Seitsemän vuoden ajan päätoimitin Perheiden ABC+ -lehteä. Vuonna 2010 perustin Lähdemedia Oy:n. Yritykseni kautta olen laajentanut toimittajan työtäni kirjoittamalla erilaisiin aikakaus-, asiakas- ja järjestölehtiin. Olen myös suunnitellut, johtanut ja toteuttanut lehtiuudistuksia, varainhankinta- ja markkinointikampanjoita. Parhaimmillani olen, kun saan luoda jotain uutta. Kaikessa tekemisessä pyrin tinkimättömästi erinomaiseen jälkeen.

Valokuvauksen aloitin vuonna 2004. Kuvasin kaikki kirjoittamani lehtijutut. Opiskelin kuvausta omatoimisesti. Mutta se ei tuntunut riittävän. Halusin oppia paremmaksi kuvaajaksi. Joulukussa 2011 aloitin valokuvauksen opinnot Visuaaliviestinnän instituutissa. Joulukuussa 2013 valmistuin valokuvauksen kuva-artesaaniksi. Keväällä 2015 sain valokuvauksen ammattitutkinnon suoritettua.

Valokuvauksesta on tullut rakasta. Valokuvaajana haluan luoda kauneutta. Ympärillämme on paljon kauneutta. Kaunein kaikista on ihminen. Ihminen eri ikäisenä. On vain opittava näkemään oikeilla silmillä.

Sari